İFL Her Zaman Zirvede

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2019 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Değerli 2019 mezunlarımıza verdikleri emekten, ayırdıkları zamandan ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ve 2019 mezunlarımızın her birini tebrik ederiz.

Özverileri, fedakarlıkları ve emekleri ile öğrencilerimize destek olan başta aileleri olmak üzere, tüm öğretmenlerimiz ve paydaşlarımıza teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

NOT: Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un hazırladığı yine çok güzel iki tasarım olan "İFL yine zirvede..." ile "İzmir Fen Lisesi Her Alanda En İyisi..." istatistik görselleri için kendisine emeğinden ötürü teşekkür ederiz.

UYARI: %0,2 ile %5 dilimi aralığında yer almalarına ve tıp veya mühendislik fakültelerine yerleşecek puanı elde edebilmiş olmalarına rağmen bazı öğrencilerimiz hedefleri doğrultusunda bu yıl yerleşmemeyi tercih etmişlerdir.

İFL Her Zaman ZirvedeİFL Her Zaman Zirvede

Yayın: 16.08.2019 - Güncelleme: 22.11.2023 09:42 - Görüntülenme: 22744