İFL Ticaret - Genç Ahiler Projesi

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ortaklığında gerçekleştirdiği Genç Ahiler Projesi'nde, İzmir Kalkınma Ajansı ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın mentor desteğinde Eğitim 2023 Vizyonu doğrultusunda 'Girişimci Vizyon Hedef İnovasyon' sloganıyla yola çıkılarak okulumuzda İFL Ticaret ekibi Genç Ahiler projesi kapsamında çalışmalarını tamamladılar.

Proje Danışmanlığını Mustafa ABACI'nın yaptığı İFL Ticaret okulumuzda bir adet kümes kurmuş, KESKİNOĞLU TAVUKÇULUK ve. DAMIZLIK İŞL. SAN. TİC. AŞ. tarafından alınan tavuk ve horoz bağışıyla üretime geçmiştir.

Yapılan üretim sonunda ürünler satılmakta ve maliyet harcamaları yapıldıktan sonra kalan net kar ile ahilik felsefesi doğrultusunda çalışmalar planlanmaktadır.

Bu projede yer alan tüm paydaşlarımıza şimdiden ayırdıkları zaman, verdikleri emek ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için okulumuzun emektarı kıymetli Dayımız Ramazan TOPÇU'ya teşekkür ederiz.

Yayın: 16.02.2020 - Güncelleme: 22.11.2023 09:55 - Görüntülenme: 638