İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer YAHŞİ Kitap Fuarında Öğrencilerimizi Kırmadı

22.si düzenlenen İzmir Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer YAHŞİ 22.04.2017 Cumartesi Günü Konferans Salonu I´de Saat 13.00 - 13.25 Saatleri arasında "İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’nin Öğrencilerle Buluşması" etkinliğinde öğrencilerimizin de ilgiyle takip ettikleri konuşmasının ardından öğrencilerimizin fotoğraf çekilme isteğini kırmadı. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz, Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesindeki öğrencilerimizle hem ayaküstü sohbet etti hem de onlarla fotoğraf çektirdi.

İzmir´e ve İzmir´deki tüm öğrencilerimize her daim sahip çıkan, destekleyen ve fikirleri ile kılavuz olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer YAHŞİ öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileyerek öğrencilerimizin yanından ayrıldı.

Yayın: 23.04.2017 - Güncelleme: 05.01.2024 12:00 - Görüntülenme: 2828