İzmir Eğitim ve Kariyer Fuarına Katıldık

Geleceğini planlayan ve yaptığı plana göre kararlılık ve azimle ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA desteğinde 11. sınıf öğrencilerimiz Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenen İzmir Eğitim ve Kariyer Fuarına katıldılar.

Değerli öğretmenlerimize kılavuzluk yaptıkları ve kıymetli öğrencilerimize zaman ayırıp ifl öğrencisine yakışan şekilde hareket ettikleri için teşekkür ederiz.

Yayın: 17.12.2018 - Güncelleme: 24.01.2024 15:46 - Görüntülenme: 548