Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?

Bilim insanı olarak insanlığa ve medeniyete katkı sağlayacakların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI ve Kıymetli Bilim Kurulu Proje Koordinatörü Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz ile Biyoloji Olimpiyat Takımımız Kan Gruplarının Nasıl Tespit Edildiğini deney yaparak anladılar.

FATİH Projesi kapsamında okulumuza kazandırılan Etkileşimli Tahta´da dersin teorik kısmını gören öğrencilerimiz Değerli Biyoloji Öğretmenlerimizin kılavuzluğunda deneyle Kan Gruplarını tespit ettiler.

Yaptıkları incelemeleri tartıştılar, raporlarını hazırladılar ve laboratuvar kullanım kılavuzumuzda belirtildiği iş ve işlemleri yapıp laboratuvar çalışmalarını sonlandırdılar.

EK BİLGİ:

Dolaşım ve Vücudun Savunulması Kan Grupları, Kanın Pıhtılaşması ve Lenf Dolaşımı - 1 > http://www.eba.gov.tr/video/izle/852752a9abb7ce68940528a0e7d130fedbdf32d09c001

2016 LYS Biyoloji Kan Grubu Kalıtımı >

2011 YGS Biyoloji Kalıtım (kan Grupları) >

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli Filiz öğretmenimize ve kıymetli Sertaç öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?Kan Grubu Nasıl Tespit Edilir?

Yayın: 24.02.2018 - Güncelleme: 07.12.2023 11:03 - Görüntülenme: 2358