T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Kız-Erkek Pansiyonlarımız

 Okulumuzda ayrı ayrı kız ve erkek pansiyonları bulunmaktadır.

Okulumuzda ayrı ayrı kız ve erkek pansiyonları bulunmaktadır. Kızlar 108, erkekler 114 öğrenci için yatılı yer bulunmaktadır.

Odalarımız 3 kişiliktir.

Öğrencilerimizin yatakları baza ve ranza şeklinde olup her öğrencinin fazla eşyasını koyabilmesi için baza altı sandıklıdır, ranzalar için ayrı dolap vardır. Ayrıca odalarda her öğrenci için bir elbise - eşya dolabı yer almaktadır. Koridorlarda her odaya ait olmak üzere kapalı ahşap ayakkabılıklar konulmuştur.

Koridorlarda öğrencilerimizin yiyecek ve içeceklerini yerleştirmeleri için buzdolapları yerleştirilmiştir. (Kız Pansiyonu)

Zemin katta sebil yer almaktadır.

Öğrencilerimizin boş zamanlarında dinlenebilmeleri için her iki pansiyonda da oturma köşeleri ve televizyonlar yer almaktadır.

Öğrenilerimizin çamaşırlarını yıkayabilmeleri için katlarda çamaşır ve kurutma makineleri mevcuttur. Çamaşırlarını kendi yıkamak istemeyen öğrencilerimiz okulumuza ait büyük çamaşırhaneye teslim edip ücretsiz olarak yıkanmış ve ütülü şekilde geri alabilmektedir.

Pansiyonlarımız doğalgazla ısınmakta olup 24 saat sıcak su hizmeti verilmektedir.

Okulumuzda günde 3 saat etüt yapılmaktadır. Etütler pansiyondaki etüt odasında yapılmaktadır. Etütlerde ve gece yatakhanede öğrencilerimizle her gün okulumuz öğretmenlerinden 2 kişi ve kaymakamlık oluru ile farklı okullardan 2 kişi olmak üzere 4 Belletmen öğretmen kalmaktadır.

Okulumuzun reviri gündüz hizmet vermektedir. Geceleri okul şoförü okulda kalmakta olup herhangi bir sağlık problemi yaşandığında öğretmenlerimizle birlikte kampüs yerleşkemizde bulunan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Acil servisine rahatlıkla ulaşabilmektedir.

Okulumuz pansiyonunda öğrencilerin kalma şekli(Paralı-Parasız) okulumuz web sayfasında yer alan kayıt klavuzunda ayrıntılı olarak ifade edilmiştir.


PansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızPansiyonlarımızKampüs Alanı

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.07.2015 - Güncelleme: 22.11.2023 10:06 - Görüntülenme: 37611
  Beğen | 67  kişi beğendi

Etiketler :
pansiyon,ifl,meb,