Kütüphanecilik Kulübü İzmir Kitap Fuarında

Öğrencilerimizin kitap okumalarını teşvik eden İzmir Fen Lisesi yine Kitap Fuarındaydı. Değerli Edebiyat Öğretmenimiz Zeynep SAVRAN ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Çiğdem YENER´in koordinesinde veli izin dilekçesi getiren istekli öğrencilerimizi okul sosyal etkinliklerimiz kapsamında İzmir Enternasyonal Fuarında düzenlenen İzmir Kitap Furaına götürdük.

Bu fuar sayesinde öğrencilerimiz yazarlarla buluştu, kitaplarını imzalattı, yeni kitaplar aldı, literatür hakkında fikir sahibi oldu, bir çok yazarın eserlerini inceleme imkanı buldu. Edebiyat konusunda hem birbirleri hem de yazarlarla fikir teatisi yapma şansı elde etti.

Başta bu etkinliği koordine eden ve etkinlik süresince öğrencilerimize gözkulak olan değerli öğretmenlerimize emeklerinden hem de ilgi ile bu etkinliğe katılan pahabiçilmezlerimize okulumuzu en güzel şekilde temsil etmelerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Kütüphanecilik Kulübü İzmir Kitap FuarındaKütüphanecilik Kulübü İzmir Kitap FuarındaKütüphanecilik Kulübü İzmir Kitap FuarındaKütüphanecilik Kulübü İzmir Kitap Fuarında

Yayın: 25.04.2017 - Güncelleme: 05.01.2024 12:00 - Görüntülenme: 3127