T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Kütüphanemize Kitap Alımı için Kermes Düzenledik

Öğrencilerimizin okulumuzu sahiplenmelerine ve yaşam alanlarını güzelleştirmelerine ön ayak olan İzmir Fen Lisesinde kermes düzenlendi. Edebiyat Öğretmenimiz Zeynep SAVRAN ve Tarih Öğretmenimiz Çiğdem YENER koordinesinde Kütüphanecilik Kulübü Öğrencileri başta olmak üzere gönüllü öğrencilerimiz okul kütüphanemize yeni kitap alımı için kermes düzenledi.

Öğrencilerimizin okulumuzu sahiplenmelerine ve yaşam alanlarını güzelleştirmelerine ön ayak olan İzmir Fen Lisesinde kermes düzenlendi. Kıymetli Edebiyat Öğretmenimiz Zeynep SAVRAN ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Çiğdem YENER koordinesinde Kütüphanecilik Kulübü Öğrencileri başta olmak üzere gönüllü öğrencilerimiz okul kütüphanemize yeni kitap alımı için kermes düzenledi.

Yiyecek ve eşya olmak üzere iki ayrı bölümden oluşan kermesimizde öğrencilerimiz yeni kitap alımına destek olabilmek için canla başla uğraştılar. Kermesimizde evde hazırlanan lezzetli yemekler ve öğrencilerimizin hazırladığı birbirinden güzel el işi eşyalar kitap sevgisiyle birleştirip satıldı.

Elde edilen gelirlerin hepsi kütüphanemize yeni kitap alınması için harcandı.

Bu iyi düşünülmüş ve titizlikle hazırlanmış kermesi organize eden değerli öğretmenlerimize hem kermese katkı sağlayan hem de kermese ilgi gösteren tüm pahabiçilmezlerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Kütüphanemize Kitap Alımı için Kermes DüzenledikKütüphanemize Kitap Alımı için Kermes DüzenledikKütüphanemize Kitap Alımı için Kermes DüzenledikKütüphanemize Kitap Alımı için Kermes DüzenledikKütüphanemize Kitap Alımı için Kermes DüzenledikKütüphanemize Kitap Alımı için Kermes DüzenledikKütüphanemize Kitap Alımı için Kermes DüzenledikKütüphanemize Kitap Alımı için Kermes Düzenledik

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.04.2017 - Güncelleme: 05.01.2024 13:58 - Görüntülenme: 3495
  Beğen | 0  kişi beğendi