Bilgi Yarışmaları

Şbt

Tatilde yararlı faaliyetlerle zamanlarını verimli bir şekilde değerlendiren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in takibinde öğrencilerimiz 03 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün düzenlediği "Birlikte 23 Gün Tatil Etkinlikleri Bilgi Yarışması" isimli bilgi yarışmasına katıldılar.

Şbt

Tatilde yararlı faaliyetlerle zamanlarını verimli bir şekilde değerlendiren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in takibinde öğrencilerimiz 27 Ocak 2020 tarihinde saat 14:00'da Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün düzenlediği "Birlikte 23 Gün Tatil Etkinlikleri Bilgi Yarışması" isimli bilgi yarışmasına katıldılar.

Ara

Hem akademik başarısı hem de vatan sevgisi yüksek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in takibinde öğrencilerimiz 18 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün düzenlediği "Yanı Başımızdaki Sorunlar ve Türkiye" temalı bilgi yarışmasına katıldılar.

Ağu

Bilgisine ve hızına çevrim içi ortamda da güvenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 30 Ağustos Zafer Bayramımız münasebetiyle düzenlenen Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Liseler Arası Bilgi Yarışmalarına Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in teknik desteğiyle katılan öğrencilerimiz çeşitli dereceler alarak bizleri gururlandırdılar.

Haz

Çevrim içi faaliyetlere hızlı bir şekilde alışan ve bu faaliyetlerde de başarıyı yakalayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Liseler Arası Bilgi Yarışmalarına yoğun ve başarılı bir katılım oldu. Öğrencilerimiz çeşitli dereceler ve ödüller kazandılar.