Gazi Yaşargil Fen Bilimleri PY

Prof.Dr.Gazi Yaşargil Fen Bilimleri Proje Yarışması

Fen Bilimleri alanında seçkin araştırma projeleri hazırlarken bilimin engin dünyasında yer edinenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Prof. Dr. Gazi Yaşargil Fen Bilimleri Araştırma Projeleri Yarışmasında Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışman öğretmenleri olduğu Semra ve Ömer Faruk´un projeleri Biyoloji Alanında Birinci oldu.

Projeler yaparak bilimi öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz ile davet edildiğimiz Prof.Dr.Gazi Yaşargil 2. Fen Bilimleri Proje Yarışmasında Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA koordinesindeki 4 proje ekibimiz 3 ödülle İzmir´e döndüler.

Bilim insanı olma yolunda fark yaratarak ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 4 projemiz Özel bir kolejin düzenlediği Prof.Dr.Gazi Yaşargil 2. Fen Bilimleri Proje Yarışmasına davet edildi.