Müzik Alanı

IFL Romeo ve Julieti İzledi

Kültür ve sanat etkinliklerini kaçırmayan entellektüel öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz CAVALLERIA RUSTICANA / I PAGLIACCI operasını İzmir Devlet Opera ve Balesi Bornova Necdet Aydın Salonunda izlediler.

Onurlu gençlerin bağımsızlık ateşi ile kavrulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde Albayrağı taç edip beyazın saflığına siyahın karizmasını ekleyen 9. sınıf öğrencimiz Eylül, Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi´nin düzenlediği "Solo İstiklal Marşı Söyleme Yarışması"nda okulumuzu vakur duruşu ve gür sesi ile temsil etti.

Barış´ı sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimizle okulumuzun konferans salonunda Barış Manço´yu anma etkinliği düzenledik.

Ruhunu müzik ile zinde tutanların ve folklorlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın koordinesinde öğrencilerimiz Meryem ve Simge Türk Halk Müziği Amamtör Ses Yarışmasına katıldılar.

Sanatın harikulade dünyasına nüfus edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 17.02.2018 Günü İzmir Devlet Opera ve Balesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde öğrencilerimiz Romeo ve Juliet Operasını izlediler.