Ulusal Bilim Kampı

“Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Ulusal Bilim Kampı” İkinci Aşamasına Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Yağmur ve Hande Sena´nın projeleri davet edildi. Sergide okulumuzu temsil ettiler ve yapılan değerlendirme sonucunda Temiz ve Yenilenebilir Enerji Alanında BİRİNCİLİK aldılar.

Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının yönetici, öğretmen ve öğrencileri arasındaki iletişim ve etkileşimi artırmak, öğrencilerin gözlem, keşif, sorgulama, problem çözme ve model oluşturma becerilerini geliştirmek, atölye çalışmalarıyla bilimsel yöntemleri kullanarak sorunlara çözüm üretmelerini sağlamak, beşeri bilimler ve sanat dallarıyla olan bağlarını pekiştirmek, bilimsel çalışmaları sevdirmek, bilimsel çalışma yapmaya teşvik etmek, yeni proje fikirleri ve buluşları oluşturacak uygun imkân ve ortamları sağlamak amacıyla; Genel Müdürlüğümüze bağlı proje okullarının katılımı ile “Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Ulusal Bilim Kampı” düzenlenmektedir.

Öğrencilerimizin projelerde yer almalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Kıymetli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT liderliğinde Değerli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ koordinesinde 10. Sınıf Öğrencilerimiz Ulusal Bilim Kampına katıldılar.

Öğrencilerimizin projelerde yer almalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda Kıymetli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT liderliğinde Değerli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ koordinesinde 10. Sınıf Öğrencilerimiz Ulusal Bilim Kampına katılıyorlar.