LÖSEV Sunumuz

Öğrencilerimizin toplumsal farkındalık düzeyini arttırmak için gerekli ortamları oluşturan İzmir Fen Lisesi´nde kanser ile ilgili farkındalık eğitimi verildi. Değerli Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI´nın koordinesinde Lösemili Çocuklar Vakfı temsilcisi öğrencilerimize Kanser ve LÖSEV ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla bir seminer verdi.

Öğrencilerimizin Kanser ve LÖSEV ile ilgili farkındalıklarını arttıran değerli uzmanımıza emeklerinden, kıymetli biyoloji zümremize bu etkinlikteki çabalarından ve pahabiçilmezlerimize ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

LÖSEV SunumuLÖSEV SunumuLÖSEV SunumuLÖSEV SunumuLÖSEV SunumuLÖSEV SunumuLÖSEV Sunumu

Yayın: 24.12.2018 - Güncelleme: 05.01.2024 11:48 - Görüntülenme: 644

Etiketler :