LÖSEV Yararına Satış Yapıldı

Duyarlı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI koordinesinde öğrencilerimiz LÖSEV yararına LÖSEV´in gönderdiği satış masasını kurdular ve LÖSEV´in gönderdiği ürünleri öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve okulumuzu ziyarete gelen ortaokul öğrencilerine sattılar.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, öğrencilerimizin duyarlı oldukları ve öğrencilerimizde farkındalık yaratan tüm etkinliklerde olduğu gibi bu etkinliğimizi de destekleyerek satış yapan öğrencilerimizle yakından ilgilendi ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Bu önemli etkinliğin gerçekleştirilmesinde pay sahibi olan başta Meryem hocamız ve öğrencileri olmak üzere LÖSEV´e destek olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Not: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli Meryem öğretmenimize ve kıymetli Sertaç öğretmenimize teşekkür ederiz.

LÖSEV Yararına Satış YapıldıLÖSEV Yararına Satış YapıldıLÖSEV Yararına Satış YapıldıLÖSEV Yararına Satış YapıldıLÖSEV Yararına Satış Yapıldı

Yayın: 19.02.2019 - Güncelleme: 05.01.2024 11:47 - Görüntülenme: 859

Etiketler :