Mezunlar Anlatıyor - Türker COŞKUN

Bu kez "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri 2007 Yılı Mezunumuz Türker COŞKUN oldu.

Bilkent Elektrik - Elektronik Mühendisliği bölümümü 2011 yılında bitirip Analist olarak çokuluslu bir Danışmanlık şirketinde çalışan ve alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Türker COŞKUN öğrencilerimiz ile hem yurt dışı eğitim ortamları hakkında konuştu hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ ve Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanımız Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´94 koordinesinde okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda yapılan bu çalışmaya değerli zamanını ayıran ve deneyimini paylaşan kıymetli mezunumuza teşekkür ederiz.

NOT: Fotoğraflar için değerli müdür yardımcımız Filiz KARAOĞLU'na teşekkür ederiz.

Yayın: 09.10.2019 - Güncelleme: 12.01.2024 09:20 - Görüntülenme: 1037