Mezunlarımız Anlatıyor - Baturalp YALÇIN

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilim Kurulu Üyemiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın (Kimya) koordinesinde İFL 2015 Mezunu Baturalp YALÇIN (Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında ALTIN Madalya kazanmıştır) okulumuzu ziyaret etmiş ve 9. sınıf öğrencilerimizle konferans salonunda Ulusal ve Uluslararası Kimya Olimpiyat Deneyimleri paylaştı, İFL´li olmanın öneminden bahsetti ve Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü hakkında bilgi verdi.

Baturalp YALÇIN Kimdir?

İzmir Fen Lisesi 2015 Mezunu olan Baturalp YALÇIN Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmiştir.

Bu Olimpiyatlarda ALTIN MADALYA kazanarak DEVLET ÜNİVERSİTELERİNE SINAVSIZ GEÇİŞ HAKKI elde etmiştir.

Bu hakkı kullanarak Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde okumaktadır.

Vefalı öğrencimize zaman ayırıp 9. sınıflarımızı aydınlattığı için teşekkür ederiz. Bu ortamı sağlayan Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMRDAĞ´a da emeğinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 02.01.2017 - Güncelleme: 12.01.2024 09:24 - Görüntülenme: 4967