Mezunlarımız Anlatıyor - Doc. Dr. Mehmet GENÇER

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri İşletme ve Bilişim alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Doc. Dr. Mehmet GENÇER (İzmir Ekonomi Üniversitesi), 11. ve 12. sınıflarımıza seminer verdi. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem İFL´deki anılarını anlattı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN ve Mezunlarla İletişim Komisyonumuz koordinesinde okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda yapılan bu çalışmaya değerli zamanını ayırdığı için ve verdiği emekten ötürü kıymetli mezunumuza teşekkür ederiz.

Doc.Dr. Mehmet GENÇER kimdir?

´86 İFL Mezunu

´90 Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği

Yüksek Lisans: Finlandiya/TUT, Türkiye/Bilkent, Kıbrıs/EMU

´09 Yönetim ve Organizasyon Alanında Doktora