Mezunlarımız Anlatıyor - Doç.Dr. Tolga GÜNVAR

Engin bir kurum kültürüne ve akademik birikime sahip okul İzmir Fen Lisesi´nde mezunlarımızın deneyimleri ve birikimleri şuanki öğrencilerimize vizyon, nosyon ve paradigma olsun diye Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN ve Mezunlarla İletişim Komisyonumuz koordinesinde İFL 1987 Mezunumuz Doc.Dr. Tolga GÜNVAR okulumuzu ziyaret etmiş ve öğrencilerimizle konferans salonunda deneyimlerini ve birikimlerini paylaşmıştır.

Doç.Dr. Tolga GÜNVAR Kimdir?

İzmir Fen Lisesi 1987 Mezunu olan Dr. Günvar, Lisans derecesini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimliği Anabilim Dalında Tıpta Uzmanlığını almıştır. Değerli mezunumuz halen Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği bölümünde Öğretim yesi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Değerli Mezunumuzun Detaylı Bilgileri için http://debis.deu.edu.tr/akademiktr/index.php?cat=3&akod=20050907 İnternet adresini ziyaret edebilirsiniz.

NOT: Haberimizin yapılmasına kaynaklık eden ve fotoğraflarla haberimizi destekleyen Değerli Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN´e teşekkür ederiz.

Mezunlarımız Anlatıyor - Doç.Dr. Tolga GÜNVARMezunlarımız Anlatıyor - Doç.Dr. Tolga GÜNVARMezunlarımız Anlatıyor - Doç.Dr. Tolga GÜNVARMezunlarımız Anlatıyor - Doç.Dr. Tolga GÜNVARMezunlarımız Anlatıyor - Doç.Dr. Tolga GÜNVARMezunlarımız Anlatıyor - Doç.Dr. Tolga GÜNVARMezunlarımız Anlatıyor - Doç.Dr. Tolga GÜNVARMezunlarımız Anlatıyor - Doç.Dr. Tolga GÜNVARMezunlarımız Anlatıyor - Doç.Dr. Tolga GÜNVARMezunlarımız Anlatıyor - Doç.Dr. Tolga GÜNVAR

Yayın: 03.11.2017 - Güncelleme: 12.01.2024 09:24 - Görüntülenme: 2151

Etiketler :