Mezunlarımız Anlatıyor - Gülcan YEŞİLKÖKÇEN OCAKLI

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Endüstri Mühendisliği alanında önemli çalışmalar yapmış deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Gülcan YEŞİLKÖKÇEN OCAKLI (İFL ´87), 11. sınıflarımız ile buluştu. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL ve Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanımız Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´94 koordinesinde okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda yapılan bu çalışmaya değerli zamanını ayıran ve deneyimini paylaşan kıymetli mezunumuza teşekkür ederiz.

Gülcan YEŞİLKÖKÇEN OCAKLI kimdir?

- İFL Mezunu ´87

- Endüstri Mühendisliği ´92