T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Mezunlarımız Anlatıyor - İlkay GÜLTAŞ

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde İFL 1999 Mezunu Dr. İlkay GÜLTAŞ okulumuzu ziyaret etmiş ve öğrencilerimizle konferans salonunda deneyimlerini paylaşmıştır.

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde İFL 1999 Mezunu Dr. İlkay GÜLTAŞ okulumuzu ziyaret etmiş ve öğrencilerimizle konferans salonunda deneyimlerini paylaşmıştır.

Dr. İlkay GÜLTAŞ Kimdir?

İzmir Fen Lisesi 1999 Mezunu olan Dr. Gültaş, Lisans derecesini İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden, Yüksek Lisans ve Doktora derecesini ise İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden almıştır.

İstanbul Kültür Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Hava Harp Okulu Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı, TÜBİTAK Matematik Milli Takımları Eğitmeni, University of Cambridge ve University of Pittsburgh’da Akademik Araştırmacı pozisyonlarında bulunan Dr. Gültaş, akademik kariyerini noktalayarak Çeşitli Danışmanlık Firmalarında Strateji ve Yönetim Danışmanı, Yönetim Ortağı, Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Başdanışmanı olarak çalışmıştır. 

Stratejik Planlama Derneği’nin Başkanı da olan Dr. Gültaş, halen Özel Bir Danışmanlık Şirketinde Yönetim Ortağı ve Üniversitesi - Sektör İşbirliği Merkezi Direktörü olarak görev yapmaktadır. GYIAD ve Kariyer Planlama Derneği üyesidir. Danışmanlık projeleri yürüttüğü şirketlerin 3’ünde Stratejik Planlama’dan Sorumlu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer almaktadır. 

Mezunlarımız Anlatıyor - İlkay GÜLTAŞMezunlarımız Anlatıyor - İlkay GÜLTAŞMezunlarımız Anlatıyor - İlkay GÜLTAŞMezunlarımız Anlatıyor - İlkay GÜLTAŞMezunlarımız Anlatıyor - İlkay GÜLTAŞMezunlarımız Anlatıyor - İlkay GÜLTAŞ

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.11.2016 - Güncelleme: 12.01.2024 09:25 - Görüntülenme: 5874
  Beğen | 0  kişi beğendi