Öğrencilerimize Temel İlk Yardım Eğitimi

Acil durumlara hazırlıklı olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde okulumuzda intörn olarak çalışan hemşirelerimizin desteğinde öğrencilerimize Sağlık Bilgisi Derslerinde İLK YARDIM EĞİTİMİ veriliyor.

Değerli öğretmenimize, kıymetli intörn hemşirelerimize ve değerli öğrencilerimize hem ayırdıkları zaman hem verdikleri emek hem de bu konudaki duyarlılıklarından ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli biyoloji öğretmenimiz Ahmet DİKMEN'e teşekkür ederiz.

Yayın: 16.10.2019 - Güncelleme: 07.12.2023 11:00 - Görüntülenme: 795