Okulum Temiz Belgesi Çalışmaları ve Başvurusu Tamam

Her zaman nitelikli ve örnek çalışmaları ile öğrencisi için eğitim ve öğretim ortamını çok daha verimli ve nitelikli hale getiren okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğindeki ve Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesindeki komisyonumuz Okulum Temiz Belgesi için gerekli çalışmaları tamamlamış ve başvuru sürecimiz başlamıştır.

İlgili tüm formlar oluşturulmuş ve talimatlara göre işletilmekte olan çalışmalarımız öğrencilerimizin verimli ve nitelikli bir şekilde okulumuzda çalışırken sağlıklarının korunması amacıyla titizlikle gerçekleştirilmektedir.

Okulumuzun her geçen gün zirvedeki yerini sağlamlaştıran ve bize olan güveni arttıran paydaşlarımıza çek teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Okulum Temiz Belgesi Çalışmaları ve Başvurusu TamamOkulum Temiz Belgesi Çalışmaları ve Başvurusu TamamOkulum Temiz Belgesi Çalışmaları ve Başvurusu Tamam

Yayın: 17.10.2020 - Güncelleme: 17.10.2020 15:15 - Görüntülenme: 621

Etiketler :