Okulumuzda İkinci Yabancı Dil Dersi

Sadece sınıfı geçmek için değil, hayat denen o güzel yolda ayakları yere daha sağlam basması için ders çalışan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İkinci Yabancı Dil Öğretmenimiz Mustafa Abacı koordinesinde öğrencilerimiz ders saatleri dışında Almanca Konuşma sınıfında Almanca öğrenmeye devam ediyorlar.

Öğrencilerimizin kaliteli ve nitelikli bir eğitim almalarını sağlamak için harcadıkları zaman ve emekten dolayı başta ikinci yabancı dil dersi öğretmenimiz Mustafa Abacı olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu verimli çalışmalara katılan öğrencilerimizi de sabır ve ilgilerinden dolayı kutlarız.

Second foreign language lesson at our school

Students continue to learn German in the German Speaking class outside of lesson hours under the coordination of our Second Foreign Language Teacher Mustafa Abacı at Izmir Fen Lisesi, the school of the students who learn the lesson not only to pass the class but also to be able to step on the ground harder on the beautiful road called life.

We would like to thank all of our stakeholders, especially our second language teacher Mustafa Abacı, for their time and effort in ensuring that our students receive a top quality and qualified education. We also congratulate our students who participated in these productive studies with patience and interest.

Zweiter Fremdsprachenunterricht an unserer Schule

Die Schüler lernen weiterhin Deutsch in der deutschsprachigen Klasse außerhalb der Unterrichtsstunden unter der Koordination unseres zweiten Fremdsprachenlehrers Mustafa Abacı an der Izmir Fen Lisesi, der Schule der Schüler, die die Lektion nicht nur lernen, um die Klasse zu bestehen, sondern auch um zu sein auf der schönen Straße namens Leben härter auf den Boden treten können.

Wir möchten allen unseren Stakeholdern, insbesondere unserem zweiten Fremdsprachenlehrer Mustafa Abacı, für ihre Zeit und Mühe danken, um sicherzustellen, dass unsere Schüler eine erstklassige und qualifizierte Ausbildung erhalten. Wir gratulieren auch unseren Studenten, die mit Geduld und Interesse an diesen produktiven Studien teilgenommen haben.

Okulumuzda İkinci Yabancı Dil DersiOkulumuzda İkinci Yabancı Dil DersiOkulumuzda İkinci Yabancı Dil DersiOkulumuzda İkinci Yabancı Dil DersiOkulumuzda İkinci Yabancı Dil Dersi

Yayın: 25.12.2020 - Güncelleme: 25.12.2020 19:55 - Görüntülenme: 1053

Etiketler :