Panik Yok Tatbikat Var

Öğrencilerimizin afet veya felaket anlarında sükunet içinde yapmaları gerekenleri yapabilmeleri için Sivil Savunma Kulübümüzün koordinesinde okulumuzda Tatbikat yapıldı.

Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK, Değerli Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER ve Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN´ın koordinesinde okulumuzun yangın alarmı çalıştırılarak başlayan tatbikatta Katlarda Görevli Sivil Savunma Kulübü Öğrencilerinin kılavuzluğunda okulumuz tahliye edilmiştir. Tahliye esnasında Sivil Savunma Planımızda öngörülen süreye ulaşıp ulaşmadığımızı kontrol etmek için süre tutulmuş olup öğrencilerimiz öngörülen zamandan önce okulu tahliye etmişlerdir.

Tatbikatta görevli olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 07.03.2017 - Güncelleme: 05.01.2024 13:59 - Görüntülenme: 3714