Robot Kulübü Kaldığı Yerden Devam

Robot Kulübünde Arduino ile robot tasarlayanların C dili ile kod yazanların okulu İzmir Fen Lisesinde Robot Kulübü Öğrencileri Bilişim Zümresi Başkanı Sertaç ATEŞ ve Fizik Zümresi Başkanı Serkan YOLCU danışmanlığında eğitimlerine devam ediyor.

Birinci dönem bıraktığımız yerden giriş ve çıkış birimlerinin birlikte kullanımı temalı proje tabanlı eğitimlerimiz devam ediyor. Zaman ayıran ve emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Robot Kulübü Kaldığı Yerden DevamRobot Kulübü Kaldığı Yerden DevamRobot Kulübü Kaldığı Yerden DevamRobot Kulübü Kaldığı Yerden Devam

Yayın: 06.02.2018 - Güncelleme: 05.01.2024 11:56 - Görüntülenme: 636