Satranç Takımı Seçme Turnuvası Devam Ediyor

Durumu analiz edip hedefine gidebileceği bir strateji geliştirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU koordinesinde ilgili öğrencilerimiz okulumuzu "Konak Belediyesi İsmet İnönü´yü Anma Satranç Turnuvasında" temsil edecek olan 4+1 kişilik okul takımına girmek amacıyla 5 turluk okul satranç turnuvasında maç yapıyorlar.

Turnuva İsmi: Takım Seçme Turnuvası

Turnuva Organizatörleri: Sertaç ATEŞ, Selçuk SAĞBAŞ ve Serkan YOLCU

Turnuva Direktörü: Sertaç ATEŞ

Başhakem: Sertaç ATEŞ

Deputy Chief Arbiter: Selçuk SAĞBAŞ

Hakem: Serkan YOLCU

Tur Sayısı:5

Turnuva ELO veya UKD´ye dahil değildir.

Yayın: 22.11.2018 - Güncelleme: 05.01.2024 11:51 - Görüntülenme: 686