Satranç Türkiye Kupası İzmir İl Birinciliği

Sosyal kulüp çalışmalarında aktif olarak yer alan ve kendilerini çok yönlü geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerimizden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 8 öğrencimiz 128 sporcunun katıldığı Satranç Türkiye Kupası İzmir İl Birinciliği turnuvasında bireyselde kendilerine yakışanı yaptılar.

Okul Santranç Odamızda tenefüslerde veya öğle arasında bazen maç yaparak bazen maç izleyerek bazen de mevcut satranç kitaplarımızı karıştırarak satranç turnuvalarına hazırlanan öğrencilerimiz İsviçre Sistemine göre düzenlenen turnuvada başlangıç sıralarına göre performans göstererek sıralamalarını yükseltmişlerdir.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize ayırdıkları zaman, gösterdikleri performans ve verdikleri emek için teşekkür ederiz.

NOT: Öğrencilerimizin çoğu ve öğretmenimiz ilk kez turnuva deneyimi yaşamış, notasyon tutarak ve satranç saati kullanarak maç yapmıştır.

İZMİR İL BİRİNCİLİĞİ SIRALAMALAR:

1. Egemen - 31. sırada başlayıp 29. sırada turnuvayı tamamlamıştır.

2. Efe - 64. sırada başlayıp 40. sırada turnuvayı tamamlamıştır.

3. Mustafa - 122. sırada başlayıp 75. sırada turnuvayı tamamlamıştır.

Muaf :) Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ - 103. sırada başlayıp 76. sırada turnuvayı tamamlamıştır.

4. Elif Sude - 116. sırada başlayıp 78. sırada turnuvayı tamamlamıştır.

5. Zeynep - 102. sırada başlayıp 92. sırada turnuvayı tamamlamıştır. (Son gün maçına çıkamamıştır.)

6. Yiğitcan - 110. sırada başlayıp 113. sırada turnuvayı tamamlamıştır. (Son iki gün maçına çıkamamıştır.)

7. Murat Kaan - 114. sırada başlayıp 125. sırada turnuvayı tamamlamıştır. (Son üç gün maçına çıkamamıştır.)

8. Barkın - 111. sırada başlayıp 128. sırada turnuvayı tamamlamıştır. (Son iki gün maçına çıkamamıştır.)

Yayın: 17.12.2018 - Güncelleme: 05.01.2024 11:48 - Görüntülenme: 910