Satrançta Bir Madalya Daha Aldık

Zamanını faydalı uğraşlara ayırarak kendilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Başkanımız Efe´nin koordinesinde 5 öğrencimiz Sınav Koleji tarafından 09-10 Şubat 2019 tarihlerinde Buca Sınav Kolejinde Sınav Koleji Satranç Turnuvasında 16 Yaş ve Altı kategorisindeki müsabakalara katıldılar.

Kendi kategorilerinde madalya kazanan bir öğrencimizin dışında diğer dört öğrencimizde Ulusal Kuvvet Dereceleri yüksek rakipleri ile maç yapma şansı yakaladılar. Öğrencilerimiz teknik ve strateji açısından kendilerini geliştirme şansı yakaladılar.

Değerli öğrencilerimize verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Satrançta Bir Madalya Daha AldıkSatrançta Bir Madalya Daha AldıkSatrançta Bir Madalya Daha AldıkSatrançta Bir Madalya Daha AldıkSatrançta Bir Madalya Daha Aldık

Yayın: 11.02.2019 - Güncelleme: 05.01.2024 11:47 - Görüntülenme: 873

Etiketler :