Sirenler Tatbikat için Çalıyor

Sivil Savunmanın etkin olarak uygulandığı okul İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimiz ve Sivil Savunma Kulübümüz koordinesinde habersiz tatbikat ile öğrencilerimizin toplanma alanına ulaşma süreleri ölçüldü.

Sivil Savunma eğitimleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz habersiz tatbikatta disiplinli bir şekilde okulumuzu olması gerektiği şekilde boşaltarak toplanma alanına giden öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 07.03.2019 - Güncelleme: 04.01.2024 09:06 - Görüntülenme: 561

Etiketler :