Spor Alanlarımız

Okulumuzda Kapalı Spor Salonu (Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futsal Karma Saha + Masa Tenisi + Langırt + Yürüyüş Bandı + Ağırlıklar), Açık Basketbol Sahası (Potaların altında Minyatür Futbol Kaleleri) ve yapımı devam eden halı saha bulunmaktadır. Tadilata alınan açık voleybol sahamız kapalı spor salonumuzun arkasındadır. Aynı zamanda öğrencilerimiz Ege Üniversitesi Kampüsünde yer alan imkanlardan da faydalanabilmektedir.

Yayın: 30.06.2015 - Güncelleme: 22.11.2023 09:58 - Görüntülenme: 10061

Etiketler :