Tedbir de TaMaM Derslere Devam - DYK 2020 Yaz Dönemi

Değişen şartlara uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyi olmaya devam edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde destekleme ve yetiştirme kurslarımız yaz döneminde de devam etmektedir.

Dezenfektan ile periyodik olarak temizlenen okulumuza, öğrencilerimiz girişteki görevlimizin ateş ölçümünün ardından okul girişinde bulunan ve elle temas olmadan dezenfektan alınmasını sağlayan aparatları kullanarak girmektedirler. Öğrencilerimiz sınıflarımızda sıralarda tek kişi oturarak ve sosyal mesafeye dikkat ederek ders yapmaktadır. Ders esnasında ve okul içinde maskelerini sürekli takmaktadırlar.

2021 YKS sonuçlarına göre yine zirvede olacak olan öğrencilerimiz bu yıl sadece derslerine titizlikle çalışmamakta aynı titizliği TaMaM parolasıyla sağlıkları için de göstermektedirler.

Değerli öğretmen ve öğrencilerimize şimdiden sağlıklarına dikkat etme ve ders çalışma konularındaki özenlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Tedbir de TaMaM Derslere Devam - DYK 2020 Yaz DönemiTedbir de TaMaM Derslere Devam - DYK 2020 Yaz DönemiTedbir de TaMaM Derslere Devam - DYK 2020 Yaz Dönemi

Yayın: 31.07.2020 - Güncelleme: 31.07.2020 08:35 - Görüntülenme: 897