Teknik Kontrol - Test Bağlantıları Tamamlandı

Çevrim içi çalışmaları ile de öğrencilerinin yanında olarak onların her zaman her alanda en iyi olmalarına destek olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın mahmut YILDIZ'ın talimatıyla okulumuza yeni gelen 9. sınıf öğrencilerimizin herhangi bir teknik sıkıntı yaşamadan çevrim içi dersleri takip edebilmesi için Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ öğrencilerimizle dersler öncesinde teknik bağlantılar gerçekleştirdi ve süreci anlattı.

Okulumuz için azim ve kararlılıkla çalışan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 01.09.2020 - Güncelleme: 01.09.2020 12:55 - Görüntülenme: 825