Üniversite ve Bölüm Tanıtımları - Bakırçay Üniversitesi

Kariyerine yön verirken yakından uzağa tüm fırsatların farkında olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Kıymetli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimiz Bakırçay Üniversitesinin konuğu oldular.

Bakırçay Üniversitesi değerli öğretim üyeleri ve tanıtım görevlileri öğrencilerimize Bakırçay Üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Değerli öğretmenimize, kıymetli uzmanlarımıza ve pahabiçilmez öğrencilerimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli Ece öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yayın: 10.06.2019 - Güncelleme: 24.01.2024 15:45 - Görüntülenme: 1061