Üniversite ve Bölüm Tanıtımları - MEF Üniversitesi

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde öğrencilerimize MEF Üniversitesi tanıtım görevlisi MEF üniversitesini tanıttı ve çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerimizin ilgi ile takip ettikleri bu nitelikli ve verimli seminerden dolayı Değerli Eğitim Görevlilerine ve Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

21112016 - Üniversite ve Meslek Tanıtımı - MEF Üniversitesi

Yayın: 27.11.2016 - Güncelleme: 24.01.2024 15:44 - Görüntülenme: 3942