Üniversite ve Bölüm Tanıtımları - Yeditepe Üniversitesi

Bilinçli bir şekilde hedef belirleyen ve planlı bir şekilde o hedefe doğru ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL koordinesinde 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize Yeditepe Üniversitesinden Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ece CEYLAN BABA ve Uzmanlık Alanı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yan Dal Uzmanlığı ise Neonatoloji olan Dr. Öğr. Ü. Mustafa BERBER Yeditepe Üniversitesini tanıttılar.

Değerli öğretim üyeleri öncelikli olarak kendi mesleklerini ve öğrencilerimizin soruları üzerine çeşitli meslekler hakkında bilgi verdiler. Üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Yoğunlukları arasında bizlere zaman ayıran Doç. Dr. Ece CEYLAN BABA ve Dr. Öğr. Ü. Mustafa BERBER´e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 19.11.2018 - Güncelleme: 24.01.2024 15:46 - Görüntülenme: 1006