Üniversite ve Meslek Tanıtımı - Boğaziçi Üniversitesi

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğrencileri Boğaziçi üniversitesini tanıttı ve çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerimizin ilgi ile takip ettikleri bu nitelikli ve verimli seminerden dolayı Değerli Eğitim Görevlilerine ve Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 23.12.2016 - Güncelleme: 24.01.2024 15:47 - Görüntülenme: 2701