Yaz Okulundaki Kimya ve Fizik Olimpiyatçılarından Selam Var

Disiplinli bir çalışma kültürü ile ilerleyen olimpiyat çalışmaları ile lise müfredatının üstündeki konulara çalışan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türkiye Rekoru Kırarak TÜBİTAK 2202 - Bilim Olimpiyatlarında 2019 Birinci Aşama Sınavı sonucuna göre Yaz Okuluna katılmaya hak kazanan 26 öğrencimizden Fizik ve Kimya Olimpiyat Takımında yer alan öğrencilerimiz Yaz Okulunun düzenlendiği Afyonkarahisardaki Otellerinin önünde fotoğraf çektirerek bizlere selam gönderdiler.

Disiplinli bir çalışma kültürü ile ilerleyen olimpiyat çalışmaları ile lise müfredatının üstündeki konulara çalışan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türkiye Rekoru Kırarak TÜBİTAK 2202 - Bilim Olimpiyatlarında 2019 Birinci Aşama Sınavı sonucuna göre Yaz Okuluna katılmaya hak kazanan 26 öğrencimizden Fizik ve Kimya Olimpiyat Takımında yer alan öğrencilerimiz Yaz Okulunun düzenlendiği Afyonkarahisardaki Otellerinin önünde fotoğraf çektirerek bizlere selam gönderdiler.

Hepsi biribirinden değerli olan öğrencilerimize çalışmalarında kolaylık diliyoruz.

Yayın: 05.09.2019 - Güncelleme: 03.03.2020 09:38 - Görüntülenme: 1255