Yine Yeni İFL Radyo

Öğrencilerimizin 21. Yüzyıl Becerileri içinde yer alan Bilgi, Medya ve Teknoloji Becerilerini öğrenme etkinliklerinde kazanmalarını hedefleyen İzmir Fen Lise´sinden güzel bir haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Matematik Öğretmenimiz Sevim ÖZTÜRK ile Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın sorumluluğunda 11. Sınıflarımızın kurduğu Radyo Ekibimiz tarafından programları hazırlanıp sunulan Okul Radyumuz "RADYO İFL" öğle aralarında kaliteli yayını ile öğrencilerimizin beğenisini kazandı.

Kapalı Devre Ses Sistemimiz üzerinden yaptığımız yayında Radyo Ekibimiz takdire şayan bir şekilde becerilerini ortaya koyuyor ve yayın akışını nitelikli ve kaliteli bir şekilde sürdürüyorlar.

Öğrencilerimiz için yararlı olan bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde pay sahibi olan Saygıdeğer Okul Yönetimimize, Kıymetli Öğretmenimize ve Pahabiçilmez Öğrencilerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: "RADYO İFL" ilk test yayınını 22.03.2017 tarihinde gerçekleştirmiştir: http://ifl.meb.k12.tr/icerikler/radyo-ifl-ilk-test-yayinini-gerceklestirdi_3130655.html

Yine Yeni İFL RadyoYine Yeni İFL RadyoYine Yeni İFL RadyoYine Yeni İFL Radyo

Yayın: 17.04.2019 - Güncelleme: 04.01.2024 09:06 - Görüntülenme: 847