Bilim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

Mevcut durumu en iyi şekilde değerlendirip doğru strateji ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirtenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında bilim kurulunun tüm üyelerinin katılımı ile bilim kurulunun takibindeki sınav, proje ve olimpiyat çalışmalarının mevcut durumu değerlendirildi ve bu süreç için gerekli olan strateji kararlaştırıldı.

Emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bilim Kurulu Toplantımızı GerçekleştirdikBilim Kurulu Toplantımızı GerçekleştirdikBilim Kurulu Toplantımızı GerçekleştirdikBilim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

Yayın: 21.04.2020 - Güncelleme: 21.04.2020 15:56 - Görüntülenme: 924