Emin ERSÜS SAYISAL Türkiye 6.sı

Olimpiyatçıları ile başarıdan başarıya koşan okul İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimizden Emin ERSÜS girdiği YKS'de Sayısal Puanına göre TÜRKİYE ALTINCISI oldu.

ÖSYM'nin okulların sistemine sonuçları açmasının ardından tüm öğrencilerimizle ilgili istatistikleri paylaşacağız.

Başta tüm öğrencimiz ve aileleri olmak üzere İFL2020 dönemini tebrik ederiz. Toplu istatistiklerde hem hedeflerine ulaştılar hem de yüzümüzü güldürdüler.

Bu toplu başarının yakalanmasında okul aile birliğimiz ve öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimiz için emek harcayan, zaman ayıran ve performans gösteren tüm paydaşlarımıza çok teşekkür eder hepsini tebrik ederiz.

Emin ERSÜS SAYISAL Türkiye 6.sı

Yayın: 28.07.2020 - Güncelleme: 28.07.2020 21:36 - Görüntülenme: 4327