Madalyalar Yine Bizim - XVI.Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması

XVI.Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması 'nda 5 öğrencimiz tam puan alarak 5 öğrencimiz de yüzdelik dilimi ile Medal of Internal Final Stage Winner madalyası alırken 10 öğrencimiz 2.lik Sertifikası, 17 öğrencimiz 3.lük Sertifikası ve 3 Öğrencimiz Katılım Sertifikası almıştır. 40 öğrencimize 41 kere maşallah diyerek Matematik (11 Öğrencimiz), Fizik (1 Öğrencimiz), Kimya (9 Öğrencimiz), Biyoloji (2 Öğrencimiz) ve İngilizce (17 Öğrencimiz) alanlarında önce Bornova'mızı, İzmir'imizi sonra da Türkiye'yi gururla ve başarıyla temsil ettik.

MATEMATİK ALANI (11 Öğrencimiz)

Medal of Internal Final Stage Winner

9. Sınıf - Arhan (100 üzerinden 100 tam puan ile bu madalyayı almaya hak kazanmıştır.)

10. Sınıf - Hüsnü (100 üzerinden 100 tam puan ile bu madalyayı almaya hak kazanmıştır.)

10. Sınıf - Orhan (100 üzerinden 100 tam puan ile bu madalyayı almaya hak kazanmıştır.)

10. Sınıf - Mümtaz Mert (100 üzerinden 100 tam puan ile bu madalyayı almaya hak kazanmıştır.)

10. Sınıf - Bünyamin Emre (100 üzerinden 100 tam puan ile bu madalyayı almaya hak kazanmıştır.)

3 Öğrencimiz de Matematik'de 2nd degree diploma

3 Öğrencimiz de Matematik'de 3rd degree diploma

FİZİK ALANI (1 Öğrencimiz)

1 Öğrencimiz Fizik'de 2nd degree diploma

KİMYA ALANI (9 Öğrencimiz)

Medal of Internal Final Stage Winner

9. Sınıf - Kumsal (94 puan ile bu madalyayı almaya hak kazanmıştır.)

9. Sınıf - Didar Eylül (94 puan ile bu madalyayı almaya hak kazanmıştır.)

11. Sınıf - Pelin Su (93 Puan ile bu madalyayı almaya hak kazanmıştır.)

11. Sınıf - Deniz (91 Puan ile bu madalyayı almaya hak kazanmıştır.)

3 Öğrencimiz de Kimya'da 2nd degree diploma

2 Öğrencimiz de Kimya'da 3rd degree diploma

BİYOLOJİ ALANI (2 Öğrencimiz)

Medal of Internal Final Stage Winner

9. Sınıf - Efsun (95 puan ile bu madalyayı almaya hak kazanmıştır.)

1 Öğrencimiz de Biyoloji'de 3rd degree diploma

İNGİLİZCE ALANI (17 Öğrencimiz)

3 Öğrencimiz İngilizce'de 2nd degree diploma

11 Öğrencimiz İngilizce'de 3rd degree diploma