Münazara Kulübü Tanıtım Toplantısı

Gençlerin bilgelik ve liderlik yolunda ilerlemelerinde ihtiyaçları olan münazara kabiliyetlerini geliştirmeleri için çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ liderliğinde Tahsin Bilge AVCI hocamızın misafir olduğu Münazara Kulübü Tanışma Toplantısı 11 Eylül 2020 tarihinde saat 19.30'da başlayıp 21.00'da tamamlandı.

Tanıtım Toplantısı İçeriği

- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan Ekici'nin Konuşması

- Konuğumuz Tahsin Bilge AVCI'nın Giriş Konuşması

- Kulüp Başkanlarının ve Kupa Kazanan Münazırların Konuşmaları

- Konuğumuz Tahsin Bilge AVCI'nın "Münazara Deneyimleri" Temalı Konuşması

- Fotoğraflarla Eski Yarışmalar ve Kupalar

- Konuğumuz Tahsin Bilge AVCI'nın "Münazara İnsana Ne Katar" Temalı Konuşması

- Konuğumuz Tahsin Bilge AVCI'nın Öğrencilerimizle Soru Cevap Etkinliği

- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan Ekici'nin Kapanış Konuşması

İlk çevrim içi sosyal kulüp tanıtım toplantımıza katılan öğrencilerimiz sabır ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Değerli konuğumuz Sayın Tahsin Bilge AVCI hocamıza değerli zamanını ayırarak kıymetli birikimlerini ve deneyimlerini öğrencilerimize akıcı ve nitelikli sunumuyla paylaşmasından ötürü teşekkür ederiz.

İlklere ve nitelikli çalışmalara imza atmasını seven değerli Handan öğretmenimize bu nitelikli ve verimli etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

Geleceğin liderlerinin rağbet ettiği minazara kulübümüzün bir sonraki etkinliğinde buluşmak dileğiyle...

Yayın: 15.09.2020 - Güncelleme: 15.09.2020 23:39 - Görüntülenme: 826

Etiketler :