Öğrencilerimizi Dinliyoruz

Öğrencimizin sesini duyarak onlara daha yararlı olabildiğimizi söyleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Okul Psikolojik Danışmanımız - Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ tek tek sınıf sınıf gezerek öğrencilerimizin ilk gün izlenimlerini aldılar ve onları dinlediler.

Okul Yönetimi ve Rehberlik HizmetleriOkul Yönetimi ve Rehberlik HizmetleriOkul Yönetimi ve Rehberlik HizmetleriOkul Yönetimi ve Rehberlik Hizmetleri

Yayın: 13.09.2019 - Güncelleme: 05.05.2020 21:57 - Görüntülenme: 913