Okul Tahliye Tatbikatı

Bilinçli ve daima hazır öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sivil Savunma Kulübümüzün Değerli Danışman Öğretmenleri Dr. Barış DEMİRDAĞ (Kimya) ve Hakan ERYUVA (Kimya) koordinesinde tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile okul tahliye tatbikatı yapılmış ve tahliye süresi kayıt altına alınmıştır.

Gerek okul içi bilgilendirmelerimizle gerek ders kapsamında afetler ve tahliye durumları ile ilgili öğrencilerimiz bilinçlendirilse de bu bilinç ile hareket etmenin ve bildiğini uygulayabiliyor mu sorusuna yanıt bulabilmenin önemi ile öğrencilerimize haber verilmeden yapılan tatbikatlarımızdan birini daha gerçekleştirdik.

Tatbikatta süratle okulu boşaltıp zamanında ve doğru şekilde toplanma bölgesine gelen değerli öğretmen ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 28.10.2019 - Güncelleme: 04.01.2024 09:04 - Görüntülenme: 650

Etiketler :