Tarık Can ÖZDEN MSÜ Türkiye 2.si

"Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" vizyonu ile çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimizden Tarık Can ÖZDEN girdiği Milli Savunma Üniversitesi Sınavında Sayısal Puanına göre TÜRKİYE İKİNCİSİ oldu.

Başta öğrencimiz ve ailesi olmak üzere bu başarının yakalanmasında emek sahibi olan tüm paydaşlarımıza ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten dolayı teşekkür eder, Tarık Can ÖZDEN'i performansından ötürü kutlar ve Tarık Can ÖZDEN özelinde tüm İFL2020 dönemini tebrik ederiz.

Tarık Can ÖZDEN MSÜ Türkiye 2.si

Yayın: 03.07.2020 - Güncelleme: 03.07.2020 12:44 - Görüntülenme: 6847