Türkiye İkincisi - Ceyda BÜYÜKER

2019 YKS - TYT Puanına göre öğrencimiz Ceyda BÜYÜKER TÜRKİYE 2'ncisi oldu. Başta Ceyda BÜYÜKER olmak üzere 2019 Mezunlarımıza 4 yıl boyunca verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri çabalarından dolayı ayrı ayrı hem teşekkür eder hem de her birini ayrı ayrı tebrik ederiz.

Ayrıca her zaman bize destek olan başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ'ye ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'na, Velilerimize, Kıymetli Öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ceyda Büyüker - TÜRKİYE İKİNCİSİ

Yayın: 17.07.2019 - Güncelleme: 22.11.2023 09:42 - Görüntülenme: 11591