Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Töreni

Kurtuluş kıvılcımının tutuşturduğu özgürlük, bağımsızlık ve fedakarlık destanının kıymetini bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenimizi yoğun öğrenci ve veli katılımımızla çevrimiçi bir şekilde ve anlamına yakışan titizlikte Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordinesinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin sorumluluğunda gerçekleştirdik.

OKUL TÖREN PROGRAMIMIZ

- Tören Programının Sunumu (Sunucu: Öğrencimiz Naz)

- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

- Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın Günün Anlam ve Önemi İle İlgili Konuşması