Eğitim Dört Duvarın Dışında da Devam Ediyor

Eğitimin, öğretimin ve paylaşımların dört duvarın dışına taştığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde 11. Sınıf Öğrencilerimiz PaintBall müsabakası yaptılar.

Sınıf rehberlik faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizin paylaşımlarını arttırmak ve üzerlerindeki enerjiyi ve baskıyı atmalarına yardımcı olmak için yapılan bu eğlenceli etkinlikten öütürü değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 07.10.2019 - Güncelleme: 04.01.2024 09:05 - Görüntülenme: 725