Etiket Sonuçları: çevre

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü (ODTÜ KKK) 2018 Yılının Yeşil Beyinleri´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ danışmanlığında Adin Şaza ve Hande´in hazırladığı "Entegre Sistem Yaklaşım İle Yemek Atıklarının Enerji Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi" isimli araştırma projesi ÜÇÜNCÜLÜK ödülü aldı.

Çevreye duyarlı öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Senebaşı Öğretmenler Kurulu Topantısında alınan karar gereği 26 Eylül Çarşamba günü "Temiz Okul Temiz Çevre" çalışması kapsamında öğretmenlerimizle saat 12.50´de Çevre Temizliği yaptık.

İnsan için bilim üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde yine genç bilim insanları başarılı bir sonuç aldı. Değerli Fizik Zümresi Başkanımız Vildan AKYOL koordinesinde öğrencilerimiz Hüsnü Can ve Egemen "Uzun Ömürlü ve Çevreye Zararsız Piller" projeleri ile Enerji Verimliliği Kategorisinde ilk üçe girdiler.