Etiket Sonuçları: aile

Şbt

21 Şubat 2023 Saat 20.00 - 21.00 arasında Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ velilerimize yönelik Psikoeğitim Çalışması Aile Bilgilendirme Sunumu yaptı.

Kas

21 Ekim 2022 Cuma günü Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantımız (İkinci Toplantımız) saat 16.00'da okulumuzun konferans salonunda toplantı gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirildi.

Kas

13 Ekim 2022 Perşembe günü Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantımız okulumuzun saat 16.00'da okulumuzun konferans salonunda toplantı gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirildi.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 06 Ekim 2021 Çarşamba Günü Saat: 16.00´da Okul Konferans Salonunda çoğunluk sağlanarak duyurulan gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okul aile birliğinin önemini bilen ve bu birliğe katkı sağlayan velilerin ve öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Aile Birliği Divanı yönetiminde önce Olağan Okul Aile Birliği Toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantının ardından da 9. Sınıf öğrencilerinin velileri ile 9. sınıflara dersi olan öğretmenlerimiz 9. sınıflar için veli toplantısı yaptılar.

May

İFL kültürünü benimseyen ve bu kültüre katkı sağlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 89 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2019 5 Mayıs 2019 tarihinde tertip edildi.

Nis

Etkin okul - aile işbirliği ile öğrencileri için en iyisi olan okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Müdür Yardımcılarımız Koordinesinde Ders Öğretmenlerimizin desteğinde ve Velilerimizin etkin katılımı ile İkinci Dönem Veli Toplantımızı gerçekleştirdik.

Nis

Mrt

Sosyal sorumluluk projelerine önem verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Sayın Emine Erdoğan´ın himayesinde 81 ilde faal olarak yürütülen "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi" için İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendinin koordinesinde düzenlenen etkinliğe Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Matematik Öğretmenimiz Sevim Öztürk, Matematik Öğretmenimiz Ergül Atıcı Güven, Fizik Öğretmenimiz Vildan Akyol ve Müzik Öğretmenimiz Sinem Var katıldı.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 21 Ekim 2018 Pazar Günü Saat: 11.00´da Okul Konferans Salonunda çoğunluk sağlanarak duyurulan gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Kas

İzmir Fen Lisesi Okul Aile Birliği 28/10/2016 Cuma günü kurul ve komisyon üyelerini belirlemek için toplanarak aşağıdaki gibi yetkilendirilmiştir.

Kas

Okul Aile Birliği Başkanımızı çağrısı doğrultusunda 23 Ekim 2016 Pazar Günü 13.00´da Okulumuzun Yemekhanesinde Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızı gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik. Toplantımızın ardından velilerimizi ana binamıza aldık ve her şube kendi sınıfında olmak üzere veli toplantılarımızı gerçekleştirdik.